Skip to content

Developer React.js/Tailwind (Medior/Senior)

Groningen, Groningen, NederlandIT

Functieomschrijving

Wist je dat Winparts niet alleen goede aanbiedingen heeft voor auto-onderdelen? Wij hebben ook veel mogelijkheden voor jou als professional in de aanbieding, namelijk in de functie van Medior/Senior Developer React.js/Tailwind. 

Ben jij benieuwd naar wat Winparts als werkgever jou kan bieden? Én ben jij dé Developer van Noord Nederland die we zoeken? Lees dan snel verder en reageer dan nu via de onderstaande ‘solliciteren’ knop! Let op: zolang de voorraad strekt, dus wees er snel bij!

Functieomschrijving

Wat ga jij doen?

Omdat wij een gigantische groei gaan maken, breiden we ons IT team uit. Dit team zal bestaan uit ervaren Backend Developers, een UXexpert, senior test engineer, Senior en Junior Product Owners en Frontend Developers. We werken met een externe development club voor het grote werk maar jij bent de persoon die de eindverantwoordelijkheid heeft en kan dragen over de staat van de code. Denk hierbij aan coding standards, structuur en upgrade strategie. Omdat dit team nog in de beginfase zit, krijg jij alle vrijheid om dit vanaf de bodem zelf op te bouwen! We werken met een React framework dat gebruik maakt van Tailwind als design system.

Jouw rol en verantwoordelijkheden

 • Je bepaalt en ontwerpt de structuur van web pagina’s en applicaties;
 • Je optimaliseert de ‘user experience’;
 • Je verbindt de front-end met de back-end doormiddel van API (Application Programming Interface);
 • Je werkt op basis van acceptatiecriteria en test criteria;
 • Je ontwikkelt AB tests en analyseert de uitkomsten;
 • Je werkt met componenten en elementen op verschillende niveaus in de code.


Vereisten

Functievereisten

Wat breng jij mee?

 • Je hebt een aantal jaar ervaring in een soortgelijke functie, als bijv. ontwikkelaar/developer;
 • Je hebt ervaring met React of een soortgelijk framework;
 • Je hebt een kritische blik en streeft continu naar verbetering;
 • Je bent communicatief sterk en werkt goed samen in een team;
 • Je bent woonachtig in bijv. Friesland, Drenthe of Groningen en bent in staat op onze werklocatie in Groningen te komen;
 • Je bent 32-40 uur beschikbaar en bent bereid minimaal 3 dagen per week op locatie in Groningen te werken;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.


Bovendien herken jij je in de zes kernwaarden op ons dashboard, die voor ons bedrijf de koers bepalen:

Down to earth: Ondanks onze ambities staan we met beide benen op de grond. We zijn gegroeid tot een internationale organisatie maar hebben nog steeds de sfeer van een familiebedrijf. Korte lijntjes, directe communicatie en niet bang om onze handen (letterlijk en figuurlijk) vuil te maken.

Expertise:
Bij Winparts hebben we niet alleen verstand van auto-onderdelen. Onze medewerkers bestaan uit autogekkies, IT-techies, logistieke experts en onze medewerkers die de beste klantenservice bieden. Binnen Winparts zijn we voortdurend onze kennis aan het uitbreiden zodat we onze klanten nóg beter van dienst kunnen zijn. En degene die nóg geen expert is, helpen we ontwikkelen tot hun volle potentie!

Betrokken:
Bij Winparts zijn we één groot team. We denken met elkaar mee en bieden ondersteuning waar nodig. Tijdens drukke periodes zoals Black Friday staan we samen in ons magazijn te knallen of helpen we onze collega's op de customer care afdeling. Daarnaast delen we continu tussen alle afdelingen wat er speelt, zodat we up-to-date zijn en elkaar kunnen adviseren en ondersteunen. Dit allemaal zorgt ervoor dat we ook zo betrokken kunnen zijn richting onze klanten.

Nieuwsgierig:
Onze medewerkers denken graag out of the box! We stellen altijd de vraag achter de vraag en zijn niet bang voor het onbekende. We zijn altijd op zoek naar een nieuwe, betere of snellere manier om onze klanten dé Winparts ervaring te geven. Voortgedreven door wat we al weten en geïnspireerd door wat we nog kunnen leren.

Groei-gericht:
Wij gaan vol gas vooruit! We zijn knetter ambitieus en denken continu in mogelijkheden. We kijken altijd naar hoe we Winparts voor nóg meer mensen toegankelijk kunnen maken. Dit doen we onder andere door onze artikelen aan te bieden in het buitenland. Ons motto is niet voor niets ‘Keep moving!’ en dat geldt niet alleen voor Winparts maar ook voor onze medewerkers. Bij ons kun je op verschillende manieren doorgroeien en jouw skills nóg verder ontwikkelen. Dat kan in je eigen functie of richting dé nieuwe stap in je carrière binnen ons mooie bedrijf.

Eager:
Binnen tien jaar zijn wij de nummer 1 of 2 in ieder AAG-land. Dat doen we de Winparts Way, waar we continu streven naar het beste voor de klant. Dat hebben we bewezen: in 2022 werden we door onze klanten verkozen tot populairste Website van het Jaar. Winparts is en blijft de koploper binnen de automotive e-commerce!


Aanbod

Wat krijg je terug?

Bij Winparts kun je rekenen op een mooie uitdaging in een snelgroeiende organisatie.

 • Je kunt rekenen op een goed salaris, een goede pensioenregeling en een reiskostenvergoeding;
 • Je krijgt de mogelijkheid om hybride te werken; vanuit de comfort van jouw eigen werkplek en met de voordelen van de korte lijntjes op de werkvloer;
 • Je komt terecht in een organisatie waar niet alleen het bedrijf maar ook onze mensen continu groeien. Jouw ontwikkeling en ambities zijn erg belangrijk voor ons;
 • Je kunt gebruik maken van een collectieve ziektekostenverzekering;
 • Je kunt gebruik maken van onze Academy voor jouw persoonlijke groei en ontwikkeling, met keuze uit zo’n 150 inspirerende online trainingen in diverse onderwerpen;
 • Je kunt gebruik maken van het vitaliteitsprogramma, waaronder korting op je sportschool-abonnement;
 • Je krijgt natuurlijk een leuke korting op onze producten, om jouw auto een upgrade te geven!


Inlichtingen

Interesse?

Help jij ons bedrijf naar die volgende stap? Word jij onderdeel van ons succes? En ben je geprikkeld door wat je hiervoor hebt gelezen? Neem dan contact op met Sanne Hoekjan (Corporate Recruiter) of solliciteer via het sollicitatieformulier!

*We werven ons personeel zelf! Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Groningen, Groningen, Nederland
IT

of