Skip to content

Sales Assistent

Netherlands, Groningen, GroningenMarketing

Job description

Waar kom je te werken?

Vanaf het allereerste begin van dit bedrijf, is Winparts altijd in beweging geweest - en dat zullen ze altijd blijven. De mensen bij Winparts worden voortgedreven door wat ze weten, en geïnspireerd door wat ze nog te weten kunnen komen. Door zorgvuldig naar de klanten te luisteren, ontdekten ze steeds nieuwe manieren om het ánders te doen dan de concurrenten. Ze leerden om de klanten écht te helpen, ongeacht hoe uniek hun vraag, of hoe uitdagend hun behoefte.

Uiteindelijk helpen de waarden, en de mensen die ze uitdragen, de ambities waar te maken, de klanten nóg beter te helpen en uit te groeien tot een Europese speler in de markt waar niemand meer omheen kan!

Ze willen echt een nieuwe standaard neerzetten: de Winparts Way. Dat betekent flink groeien, want zeg nou zelf: verdient niet íedere klant een groots assortiment? Een snelle levering en een gegarandeerde dubbelcheck op iedere zending, om fouten te voorkomen? Een bijna altijd bereikbare expert die je te hulp schiet wanneer jij even niet weet welk onderdeel je moet hebben?
Zeker wel. Daarom worden. Ze binnen tien jaar de nummer 1 of 2 in elke Europees land. Punt.

En al die klanten, de bestaande en de toekomstige, gaan van Winparts houden. Omdat zij verder gaan dan anderen. Omdat ze meer service bieden. Omdat ze beter weten waar ze het over hebben. Maar vooral: omdat jij bij Winparts werkt, of komt te werken. Omdat jij iets brengt wat niemand anders heeft. Omdat jij mogelijk maakt wat zij beloven. Dus dank je wel. En doe je gordel om. Het wordt een geweldige rit.


Wat ga jij doen?

Als Sales Assistent bij Winparts ben jij degene die de pricing van de gehele Winparts webshop bepaalt. Jij streeft in dit proces gezonde marges na en motiveert hierbij de inkopers om de beste prijzen te krijgen. Bovendien ga jij je bezig houden de verkoop en marge analyses. Jij gaat samen met je team een veranderingstraject in van 3 fases; Omnia optimaliseren, het automatiseren van pricing van het overige assortiment in het winparts platform en het internationaal integreren van de pricing in het platform

Kortom:

 • Jij bent eager om dingen snel je eigen te maken en gaat geen uitdaging uit de weg.
 • Jij bent niet bang om te ontdekken; door nieuwe dingen te proberen, leer je. En door te leren, kan je groeien. What's next?
 • Jij staat altijd open om nieuwe dingen te ontdekken. Je bent gretig om te leren en nieuwsgierig naar groei.
 • Jij bent daarin knetter-ambitieus, maar je verliest nooit de realiteit uit het oog.
 • Jij weet om hulp te vragen als dat nodig is, maar alleen als je eerst zelf hebt geprobeerd een oplossing te vinden. En de grap is: hoe groter de uitdaging, hoe groter de motivatie.

Job requirements

Wat breng jij mee?

In de basis beschik jij over een afgeronde hbo-opleiding in de richting van commerciële economie of een andere relevante studie, ervaring is geen pré!

Maar om te zorgen dat ze ook de juiste kant op bewegen, zijn er zes kernwaarden geformuleerd die ook bij jou passen; zes wijzers op het dashboard die hen helpt op de baan te blijven, en die voortdurend herinneren aan wie de mensen bij Winparts zijn.

 • Expertise
 • Down to earth
 • Betrokken
 • Eager
 • Groei gericht
 • Nieuwsgierig


Wat krijg je hiervoor terug?

Bij Winparts kan je rekenen op een mooie uitdaging voor 40 uur in een snelgroeiende organisatie. Verder:

 • Krijg je een marktconform salaris, een goede pensioenregeling en een reiskostenvergoeding;
 • Kan je gebruik maken van een collectieve ziektekostenverzekering;
 • Krijg je toegang tot onze Academy voor jouw persoonlijke groei en ontwikkeling, met keuze uit zon 150 inspirerende online trainingen in diverse onderwerpen;
 • Kan je gebruik maken van het vitaliteitsprogramma, waaronder korting op je sportschool abonnement;
 • Natuurlijk krijg je een leuke korting op onze producten om jouw auto een upgrade te geven!

Jouw collega’s zijn menselijk, oprecht en authentiek. Sommigen van hen dragen sweaters en anderen klompen - en niemand haalt zn neus ervoor op zijn handen vies te maken. Zegt dat genoeg?

Netherlands, Groningen, Groningen
Marketing

or