Overslaan naar content

Attentie: SEA Specialist!

Groningen, Groningen, NederlandFunnel Operations

Functieomschrijving


Wil je op het niveau van de Formule 1 in SEA aan de slag? Dat kan bij Winparts!

Weet jij alles van Google Ads en heb je een ondernemende en analyserende houding? Lees dan snel verder en reageer via de onderstaande ‘solliciteren’ knop!


Functieomschrijving

Wat ga jij doen?

Wij bij Winparts zetten onze groei in de volgende versnelling. In 2024 breiden we onze expertise (nog verder) uit naar o.a. Spanje & Portugal, Frankrijk & België. En bij die roadtrip kan jij instappen! Winparts heeft als stip op de horizon 650 miljoen euro omzet staan. Dit gaan we in 9 landen realiseren.


Als SEA Specialist ben je verantwoordelijk voor de zichtbaarheid van Winparts via betaalde advertenties. Op dit moment heeft Winparts advertenties live staan op o.a. Google Ads en Microsoft Advertising. Omdat we meer dan 600.000 producten hebben en er duizenden variaties te maken zijn met automerken en modellen hebben we een van de grootste campagne structuren van Nederland. Een mooie uitdaging dus! Je gaat werken met grote feeds en dus proberen we zo veel mogelijk te automatiseren. Als expert op het gebied van Paid Advertising, zorg je ervoor dat onze producten niet alleen de weg opgaan, maar ook de digitale snelweg domineren. Je bent onderdeel van de internationale groei ambities en dit doe je samen met enthousiaste collega’s die er alles aan doen om de beste resultaten te halen. Hierbij maken we gebruik van tools zoals bGenius, GA4, Looker Studio en PowerBi.


Jouw takenpakket zal er ongeveer als volgt uitzien:

 • Je bent verantwoordelijk voor de continuïteit, rendabiliteit en groei van de campagnes;
 • Je beheert primair betaalde advertenties op Google Ads & Microsoft Advertising, maar ondersteunt ook met Beslist, Kieskeurig, Criteo etc.
 • Je analyseert het resultaat van de campagnemix en adviseert over het in te zetten budget, POAS- en omzetdoelstellingen. Je weet wanneer je gas moet geven of de rem moet intrappen;
 • Je adviseert je collega's en het management team;
 • Je gaat ons internationale groeiteam adviseren hoe zij het beste succes kunnen halen in andere landen met jouw aanpak!

Vereisten

Functievereisten

Wat breng jij mee?

 • Je hebt minimaal 3 jaar Google Ads ervaring bij een agency of bij een bedrijf waar je actief campagnes hebt beheerd;
 • Je bent gepassioneerd over marketing/e-commerce en bent gedreven om hierin de beste resultaten te behalen;
 • Je weet hoe je klanten online moet verleiden tot een aankoop;
 • Je hebt een ondernemende en analyserende houding, waarmee je jouw nieuwe ideeën goed kan motiveren;
 • Je bent woonachtig in bijv. Friesland, Drenthe of Groningen en bent in staat op onze werklocatie in Groningen te komen.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.


Bovendien herken jij je in de vijf kernwaarden op ons dashboard, die voor ons bedrijf de koers bepalen:

Down to earth: Ondanks onze ambities staan we met beide benen op de grond. We zijn gegroeid tot een internationale organisatie maar hebben nog steeds de sfeer van een familiebedrijf. Korte lijntjes, directe communicatie en niet bang om onze handen (letterlijk en figuurlijk) vuil te maken.

Expertise:
Bij Winparts hebben we niet alleen verstand van auto-onderdelen. Onze medewerkers bestaan uit autogekkies, IT-techies, logistieke experts en onze medewerkers die de beste klantenservice bieden. Binnen Winparts zijn we voortdurend onze kennis aan het uitbreiden zodat we onze klanten nóg beter van dienst kunnen zijn. En degene die nóg geen expert is, helpen we ontwikkelen tot hun volle potentie!

Betrokken:
Bij Winparts zijn we één groot team. We denken met elkaar mee en bieden ondersteuning waar nodig. Tijdens drukke periodes zoals Black Friday staan we samen in ons magazijn te knallen of helpen we onze collega's op de customer care afdeling. Daarnaast delen we continu tussen alle afdelingen wat er speelt, zodat we up-to-date zijn en elkaar kunnen adviseren en ondersteunen. Dit allemaal zorgt ervoor dat we ook zo betrokken kunnen zijn richting onze klanten.

Nieuwsgierig:
Onze medewerkers denken graag out of the box! We stellen altijd de vraag achter de vraag en zijn niet bang voor het onbekende. We zijn altijd op zoek naar een nieuwe, betere of snellere manier om onze klanten dé Winparts ervaring te geven. Voortgedreven door wat we al weten en geïnspireerd door wat we nog kunnen leren.

Groei-gericht:
Wij gaan vol gas vooruit! We zijn knetter ambitieus en denken continu in mogelijkheden. We kijken altijd naar hoe we Winparts voor nóg meer mensen toegankelijk kunnen maken. Dit doen we onder andere door onze artikelen aan te bieden in het buitenland. Ons motto is niet voor niets ‘Keep moving!’ en dat geldt niet alleen voor Winparts maar ook voor onze medewerkers. Bij ons kun je op verschillende manieren doorgroeien en jouw skills nóg verder ontwikkelen. Dat kan in je eigen functie of richting dé nieuwe stap in je carrière binnen ons mooie bedrijfAanbod

Bij Winparts kun je rekenen op een mooie uitdaging voor 32-40 uur in een snelgroeiende organisatie.

 • Je kunt rekenen op een goed salaris, een goede pensioenregeling en een reiskostenvergoeding;
 • Je krijgt de mogelijkheid om hybride te werken; vanuit de comfort van jouw eigen werkplek en met de voordelen van de korte lijntjes op de werkvloer;
 • Je komt terecht in een organisatie waar niet alleen het bedrijf maar ook onze mensen continu groeien. Jouw ontwikkeling en ambities zijn erg belangrijk voor ons;
 • Een razendsnelle werkomgeving met veel ruimte voor innovatie;
 • Je kunt gebruik maken van een collectieve ziektekostenverzekering;
 • Je kunt gebruik maken van onze Academy voor jouw persoonlijke groei en ontwikkeling, met keuze uit zo’n 150 inspirerende online trainingen in diverse onderwerpen;
 • Je kunt gebruik maken van het vitaliteitsprogramma, waaronder korting op je sportschool-abonnement;
 • Je krijgt natuurlijk een leuke korting op onze producten, om jouw auto een upgrade te geven!
 • Winparts valt onder Alliance Automotive Group Benelux (AAG), wat weer valt onder Genuine Parts Company (GPC). Dit biedt vele mogelijkheden, zoals een groot netwerk aan deskundigen waar we gebruik van kunnen maken.


Inlichtingen

Interesse?

Help jij ons bedrijf naar die volgende stap? Word jij onderdeel van ons succes? En ben je geprikkeld door wat je hiervoor hebt gelezen? Neem dan contact op met Sanne Hoekjan (Corporate Recruiter)

*We werven ons personeel zelf! Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Groningen, Groningen, Nederland
Funnel Operations

of