Skip to content

Growth Hacker

On-site
 • Groningen, Groningen, Netherlands
Funnel Operations

Job description

Wist je dat Winparts niet alleen goede aanbiedingen heeft voor auto-onderdelen? Wij hebben ook veel mogelijkheden voor jou als professional in de aanbieding, namelijk in de functie van Growth Hacker!


Ben jij benieuwd naar wat Winparts als werkgever jou kan bieden? Lees dan snel verder en reageer dan nu via de onderstaande ‘solliciteren’ knop! Let op: zolang de voorraad strekt, dus wees er snel bij!


Functieomschrijving

Wat ga jij doen?

Wij bij Winparts zetten onze groei in de volgende versnelling. In 2024 breiden we onze expertise (nog verder) uit naar o.a. Spanje & Portugal, Frankrijk & België. En bij die roadtrip kan jij instappen!


Jij helpt Winparts groeien doormiddel van innovatieve technieken en inzichten op het gebied van marketing, data en productmanagement. Daarbij ben je gericht op actie: compacte, verifieerbare experimenten die gericht zijn op een verbeterde klantervaring.

Je daagt het team uit om per kwartaal een andere fase van de funnel te optimaliseren. Hierbij help je het team te ICE ranken en het experiment design te doen en te valideren. Je bent handig met AI en grote hoeveelheden data, om de kansen boven water te krijgen en om experimenten met data te onderbouwen. Je houdt er van om gestructureerd te werken volgens een uitgebreide roadmap, die je bijhoudt in bijvoorbeeld Monday.


Zo zorg je dat onze backlogs altijd tot de nok gevuld zijn met ambitieuze experimenten die echt impact kunnen maken en dat onze bestaande klanten iedere dag terugkomen voor meer. Je werkt nauw samen met collega’s binnen én buiten het Activation Team. Je bent een echte verbinder en zorgt ervoor dat alle neuzen van het funnel operations team in de zelfde richting staan.

We zoeken iemand die kritisch is op de huidige werkmethodiek. Iemand die het op een andere manier durft te doen. Weg van de vaste werkstructuur. Klein testen, groot schalen.


Jouw rol en verantwoordelijkheden

 • Data analyseren en insights verzamelen;
 • Ontwerpen en uitrollen van experimenten met focus op de AAARRR funnel;
 • Analyseren en omzetten van data in actiegerichte insights voor het marketingteam;
 • Rapporteren van je resultaten aan het managementteam;
 • Bepalen van website optimalisaties & AB tests;
 • CRM systeem inrichten & optimaliseren;

Job requirements

Functievereisten

Wat breng jij mee?

 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • Je hebt ervaring met onderzoeken van data, experiment design en copywriting;
 • Je hebt een brede marketing ervaring, waarbij je goed kunt bepalen op welke fase van de funnel de focus moet komen te liggen
 • Je hebt uitstekende analytische, communicatieve en samenwerkingsvaardigheden;
 • Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal in woord en geschrift;
 • Ervaring in een B2C/E-commerce omgeving is een pre.
 • Je bent woonachtig in bijv. Friesland, Drenthe of Groningen en bent in staat op onze werklocatie in Groningen te komen.

Bovendien herken jij je in de vijf kernwaarden op ons dashboard, die voor ons bedrijf de koers bepalen:


Down to earth: Ondanks onze ambities staan we met beide benen op de grond. We zijn gegroeid tot een internationale organisatie maar hebben nog steeds de sfeer van een familiebedrijf. Korte lijntjes, directe communicatie en niet bang om onze handen (letterlijk en figuurlijk) vuil te maken.


Expertise: Bij Winparts hebben we niet alleen verstand van auto-onderdelen. Onze medewerkers bestaan uit autogekkies, IT-techies, logistieke experts en onze medewerkers die de beste klantenservice bieden. Binnen Winparts zijn we voortdurend onze kennis aan het uitbreiden zodat we onze klanten nóg beter van dienst kunnen zijn. En degene die nóg geen expert is, helpen we ontwikkelen tot hun volle potentie!


Betrokken: Bij Winparts zijn we één groot team. We denken met elkaar mee en bieden ondersteuning waar nodig. Tijdens drukke periodes zoals Black Friday staan we samen in ons magazijn te knallen of helpen we onze collega's op de customer care afdeling. Daarnaast delen we continu tussen alle afdelingen wat er speelt, zodat we up-to-date zijn en elkaar kunnen adviseren en ondersteunen. Dit allemaal zorgt ervoor dat we ook zo betrokken kunnen zijn richting onze klanten.


Nieuwsgierig: Onze medewerkers denken graag out of the box! We stellen altijd de vraag achter de vraag en zijn niet bang voor het onbekende. We zijn altijd op zoek naar een nieuwe, betere of snellere manier om onze klanten dé Winparts ervaring te geven. Voortgedreven door wat we al weten en geïnspireerd door wat we nog kunnen leren.


Groei-gericht: Wij gaan vol gas vooruit! We zijn knetter ambitieus en denken continu in mogelijkheden. We kijken altijd naar hoe we Winparts voor nóg meer mensen toegankelijk kunnen maken. Dit doen we onder andere door onze artikelen aan te bieden in het buitenland. Ons motto is niet voor niets ‘Keep moving!’ en dat geldt niet alleen voor Winparts maar ook voor onze medewerkers. Bij ons kun je op verschillende manieren doorgroeien en jouw skills nóg verder ontwikkelen. Dat kan in je eigen functie of richting dé nieuwe stap in je carrière binnen ons mooie bedrijf.


Aanbod

Wat krijg je terug?

 • Bij Winparts kun je rekenen op een mooie uitdaging in een snelgroeiende organisatie.
 • Je kunt rekenen op een goed salaris, een goede pensioenregeling en een reiskostenvergoeding;
 • Je krijgt de mogelijkheid om hybride te werken; vanuit de comfort van jouw eigen werkplek en met de voordelen van de korte lijntjes op de werkvloer;
 • Je komt terecht in een organisatie waar niet alleen het bedrijf maar ook onze mensen continu groeien. Jouw ontwikkeling en ambities zijn erg belangrijk voor ons;
 • Je kunt gebruik maken van een collectieve ziektekostenverzekering;
 • Je kunt gebruik maken van onze Academy voor jouw persoonlijke groei en ontwikkeling, met keuze uit zo’n 150 inspirerende online trainingen in diverse onderwerpen;
 • Je kunt gebruik maken van het vitaliteitsprogramma, waaronder korting op je sportschool-abonnement;
 • Je krijgt natuurlijk een leuke korting op onze producten, om jouw auto een upgrade te geven!


Inlichtingen

Interesse?

Help jij ons bedrijf naar die volgende stap? Word jij onderdeel van ons succes? En ben je geprikkeld door wat je hiervoor hebt gelezen? Neem dan contact op met Sanne Hoekjan (Corporate Recruiter) of solliciteer via het sollicitatieformulier!


*We werven ons personeel zelf! Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

On-site
 • Groningen, Groningen, Netherlands
Funnel Operations

or